Blue Fox ll inleder säsongen med hemmaturnering

Redan inkommande lördag startar division 3 för Blue Fox andra herrlag. Det blir lite tjuvstart på säsongen med match en vecka innan representationslaget har sin första seriematch lördagen den 28.9. Båda matcherna på hemmaplan.


Stommen i laget ser ganska långt ut som förra säsongen. Några spelare har man tappat, men i stället har man skrivit kontrakt med några nyförvärv.  Säsongens målsättning är att säkra en plats i divison 3. Många av spelarna har tränat flitigt med representationslaget under sommaren och försäsongen. Samarbetet med representationslaget fortsätter som tidigare genom farmavtal. Det gör det möjligt för flera av de unga spelarna att få mera matchtid. Dessa spelare kommer också att vara med redan under den inledande turneringen på lördag. Det blir en trevlig tjuvstart på säsongen.


Nytt för denna säsong är att division 3 för herrar spelas enligt samma seriesystem som damerna. Det betyder turneringsform med  3 x 15 minuters matcher - men med effektiv speltid. Detta upplägg är något som spelarna själva tycker passar dem bättre. Det innebär också att det kommer att spelas två turneringar i Stjärnhallen: nu inkommande lördag 21.9 och söndag 3.11. Boka redan nu dessa datum i almanackan.


I säsongsöppningen möter man SC Kokkola kl. 11.00 och Jeppis FBC kl. 15.30.  Så det utlovas heta derbykänslor redan under den första turneringen! Kom gärna på plats och visa ditt stöd. Välkommen.