Nyheter

Årsmöte 2021

Innebandyföreningen Blue Fox rf kallar till stadgeenligt årsmöte onsdag 30.6 kl.19.00 i Stjärnhallens mötesrum. Stadgeenliga ärenden. Årsmötet kommer dessutom att behandla ett förslag till ändring i grundstadgarna vad gäller föreningens bokslutsperiod. Varmt välkomna!

Föreningskväll 2020

Torsdag 24.9 blir det en riktig höjdarkväll i Stjärnhallen. Mellan 18.00 och 20.00 blir det föreningskväll, där Oxdogs representant och Sportia Mattsson är på plats och förevisar säsongens nyheter. Du kan testa klubbor och prova kläder. En del produkter kan du köpa på plats till föreningspriser och en del kan du beställa.
Kl. 19.10 blir det dessutom träningsmatch mellan Blue Fox herrarna och Jeppis FBC.

Juniorgrupper 2020-2021

Flickor och pojkar födda 2014

Rasmus längtar till Stjärnhallen

I dessa tider när all gruppträning upphört blir det extra viktigt att hitta motivation för individuell träning. Vi passade på att fråga en av våra ivriga Blue Fox juniorer Rasmus Hällmark hur han tränar och vad han har för tankar om innebandy.

Ramus Hällmark håller igång hemma på gården när han inte har några träningar att gå på.
Foto: Privat

Läs mer: Rasmus längtar till Stjärnhallen

Alla träningar avbryts tillsvidare

Innebandyföreningen Blue Fox styrelse har fredag 13.3 beslutat att avbryta alla träningar tillsvidare och Nykarleby stad har beslutat att stänga alla idrottsanläggningar under tiden 14.3-29.3. Vi följer med läget och informerar omedelbart om möjliga ändringar.