Samma skörd som förra turneringen

Det blev samma utdelning som förra turneringen med en vinst mot RM med 6-2 (2-1)(2-1)(2-0)
och förlust mot Adonis med 4-6(2-0)(2-4)(0-2)

bf
Christoffer Lassander var poängbäst med 5+1 för dagen.

Första matchen mot RM i Jakobstad började med att RM gjorde 0-1 efter två byten. Efter det dominerade Blue Fox matchen. Minuten senare spelar Sebastian Vikström till William Sundelin som kommer fri och 1-1 är ett faktum. I slutet av första perioden får Ronnie Ludén bollen till en fri Christoffer Lassander i slottet och Blue Fox går till en 2-1 ledning. Andra perioden börjar bra med ett snabbt mål av C.Lassander efter pass av Robert Heselius. Två minuter senare får Ronnie Ludén bollen och finner en fri C.Lassander som skjuter mål och får hattrick. Detta hattrick inom loppet av 6 minuter.
RM får ett tröst mål innan Sebastian Vikström sätter 5-2 utan assist. C.Lassander gör ett ''ilmavejvi'' mål men domaren visar en diskuterbar högklubba. 6-2 sätter Sundelin minuter före slutet av matchen efter en fin långboll av Elmeri Juselius.

Matchen mot Adonis är riktig hawaii i nästan hela första perioden. Det tog 11 minuter före nån av lagen fick mål. Christoffer Lassander slipper på en kontring, laddar skott som backen går på och passar till Ronnie Ludén som gör som han brukar och sätter 1-0 rakt i krysset. Samma duo utökar ledningen till 2-0 två minuter senare. Ludén skjuter i ribban och C.Lassander väntar kyligt tills bollen landat innan han sätter dit den.
Adonis börjar andra perioden med ett mål innan C.Lassander gör 3-1 på passning av Robert Heselius. Blue Fox är nära att punktera matchen flera gånger men det är Adonis som lyckas sätta 2-3, innan William Sundelin gör 4-2 på passning av Joakim Nikonen. Sen gör Adonis 3-4 och 4-4 innan andra periodens slut. Tredje perioden är avvaktande från båda sidorna, tills de sista fem minuterna börjar.
Adonis får ett mål och Blue Fox får två numerära överlägen i slutet, men bollen hittade bara stolpen. Målvakten åker ut för ett sista försök, men Adonis får brutit en passning och gör 4-6, som fastställer resultatet.