Två av fyra poäng i Vasa

Det blev en vinst och en förlust för Blue Fox II i Vasa.  bluefox
Filip Sirén gjorde en fin insats i första matchen med 2+2! I bakgrunden Robert Heselius.

I första matchen mötte Blue Fox, Jeppis FBC II. Det började bra för Blue Fox som redan efter 2 minuter gjorde   1-0. Det var Filip Sirén som var framme efter framspel av Christoffer Lassander. Jeppis fick reducerat till 1-1 innan Joachim Lassander gjorde 2-1 på pass av Filip Sirén. I början av andra perioden fick Blue Fox numerärt överläge och det fungerade perfekt som tidigare när Joakim Nikonen satte 3-1 på pass av Didrik Lillas. I bytet efter fick Jeppis en liten fot i matchen när de satte sitt andra och sista mål för matchen. Efter det gjorde Blue Fox en kontrollerande match.
4-2 satte Riku Pärssinen efter Mikael Heselius förarbete. 5-2 skötte Lillas om efter pass av Johannes Vähäkangas. 6-2 hann William Sundelin göra i andra periodens slut på pass av Lillas. Tredje perioden dominerade Blue Fox
och kunde ha fått matchen avbruten men Jeppis målvakt spelade bra och räddade dem.
7-2 gjorde J.Lassander efter Filip Sirén stått för ett fint förarbete. 8-2 kom efter Vähäkangas fina passning till en fri Sundelin som enkelt gjorde mål. 9-2 kom med 1 minut kvar av matchen. En fin frislagsvariant som ledde till att C.Lassander hittade en fri Sirén, som fick sin fjärde poäng för matchen.

Matchen mot Rödsön Veikot var en jämn match in i det sista. RöVe gjorde 1-0 efter bara 12 sekunder. Sen blev det hawaii innebandy i första perioden, båda lagen hade sina chanser men ingendera lyckades få skotten bakom målvakten. Det tog först till andra perioden innan RöVe utökade sin ledning till 2-0. Blue Fox kämpade vidare och fick 1-2 efter Didrik Lillas passning till Johannes Vähäkangas. Sen tog RöVe över och fick en 4-1 ledning före sista perioden.
William Sundelin satte 2-4, 50 sekunder in i tredje perioden. Lillas fick assist till 2-4 målet. Blue Fox pressade på och kom närmare mål för varje byte tills Joachim Lassander kunde ge rävarna hopp igen med 12 minuter kvar. Christoffer Lassander passade in i slottet och Joachim satte enkelt dit 3-4. Blue Fox var taggade och pressade på men RöVe fick ett omdiskuterat 5:e mål efter att målet flyttat sig från sin plats. Blue Fox tog ut målvakten i slutet, men efter 4-5 räddningar av backarna så hittade RöVe luckan i målet och 6-3 var ett faktum.