Inssi-Divaris matcher återigen live på SalibandyTV

Alla grundseriematcher i Inssi-Divari för både herrar och damer kommer återigen att sändas på SalibandyTV. Herrarnas serie startar nu på fredag, och SalibandyTV-säsongskort till deras matcher finns redan till försäljning. Damerna börjar lördagen den 21 september, och försäljningen av säsongskort till deras matcher startar något senare.

Tio lag spelar i Inssid-Divari för damer.

Finlands innebandyförbunds näst högsta division kallas nu för Inssi-Divari, för herrar för tredje året och för damer för första gången. Detta är ett resultat av ett betydande och flerårigt partnerskap med Finlands ingenjörsförbund.

Precis som under de senaste säsongerna kommer det att finnas direktsändningar från alla matcher i serien. Sändningarna sker via Finlands innebandyförbunds egen videoplattform SalibandyTV. Klubbarna ansvarar själva för produktionen av sändningarna. Alla sändningar kommer att ha kommentatorer och resultatgrafik.

Priset för en enskild match i herrarnas Inssi-Divari är 6,90 €. Ett säsongspaket kostar 59,90 €, vilket ger tillgång till alla grundseriematcher i herrarnas Inssi-Divari. För damernas Inssi-Divari kostar en enskild match 5,90 € och säsongspaketet 34,90 €.

När du köper ett säsongskort väljer du alltid vilket lag du vill stödja ekonomiskt. Köpprocessen är densamma som för enskilda matcher: välj den match du vill se och därifrån kan du köpa antingen ett säsongskort eller en enskild match.

Inssi-Divaris kvalmatcher (till Suomisarja) och kvalmatcher till F-Liiga ingår inte i säsongskortet. Rättigheterna till sändningar av F-Liiga-kvalen innehas av Ruutu.

– SalibandyTV fortsätter att växa, antalet registrerade tittare har ökat med nästan 90 procent och är nu över 50 000. Det finns redan 160 registrerade klubbar och förra säsongen strömmades över 5 000 matcher, vilket är en ökning med nästan 70 procent jämfört med föregående säsong, berättar Finlands innebandyförbunds kommunikationschef Jussi Ojala.

– SalibandyTV är utformat för att tjäna finsk innebandy, dess klubbar och anhängare. Grunden för tjänsten är att strömningen är gratis och att en så stor andel som möjligt av intäkterna från sändningarna går tillbaka till klubbarna, istället för till en utländsk tjänsteleverantör. Därför är det viktigt att välja vilket lag du vill stödja när du köper ett säsongskort, även i Inssi-Divari.

Läs mera på salibandy.fi: Inssi-Divarin ottelut jälleen suorina SalibandyTV:ssä – kausikortit nyt myynnissä!

 

Senast uppdaterad fredag, 13 september 2024 18:49