Nyheter

Damerna startar säsongen i Storkyro

Blue Fox damerna startar säsongen på lördag när man möter FBC Remix i Storkyro. Efter två säsonger i F-liiga B, där närmaste motståndaren funnits i Jyväskylä och Birkala, känns det bra att äntligen få spela ett derby. Till Storkyro är det trots allt bara 70 km.

Hannah Pekkarinen har en viktig roll i laget både som målvakt och som lagets kapten.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Damerna startar säsongen i Storkyro

Divari för Damer i SalibandyTV

Divari för Damer startar fredag 22.9. Du kan se alla seriens matcher i SalibandyTV. Divari för Damer är en ny serie i SalibandyTV.

Läs mer: Divari för Damer i SalibandyTV

Damlaget är på gång

Det har varit ganska tyst på Blue Fox sociala medier, men det händer hela tiden saker i bakgrunden. Damlaget är på gång och gör sig redo för den kommande säsongen som startar 23.9 med derbymatch i Storkyro. Vi börjar idag med att presentera lite bakgrundskrafter för den kommande säsongen.

Celine Hellström fortsätter som tränare i damlaget.
Foto: Juha Käenmäki

Läs mer: Damlaget är på gång

Damerna avslutade säsongen med förlust

Blue Fox damerna avslutade på lördag säsongen med att möta Welhot från Kuopio. Damerna var bra med i matchen i två perioder, men i den tredje perioden drog gästerna ifrån och matchen slutade 2-7 efter perioderna 0-2, 1-0 och 1-5.

Enni Salmi gjorde sitt första ligamål i säsongens sista match.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg

Läs mer: Damerna avslutade säsongen med förlust

Sista matchen i F-liiga

Damerna spelar på lördag sin sista match, för den här gången, i F-liiga. Redan nedflyttningsklara Blue Fox motståndare i den sista matchen är Welhot från Kuopio. Du kommer väl på plats för att ge ditt stöd till damerna?

Neea Isomäki har varit en av ljusglimtarna i Blue Fox denna säsong.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Sista matchen i F-liiga

Inga poäng från söder

Det blev inga poäng för Blue Fox damerna under resan till Sibbo och Esbo. Lördagens match mot ÅIF slutade 5-1 till hemmalaget, medan söndagens match mot Helsinki United slutade 5-3.

Vilma Kosonen gjorde Blue Fox enda mål i matchen mot ÅIF.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg

Läs mer: Inga poäng från söder