Nyheter

Den sista dansen

Blue Fox damerna inleder på lördag den sista delen i kvalet till F-liga B. Man kommer att möta LoSB från Lojo i en matchserie i bäst av fem matcher. LoSB slutade under säsongen på sjunde och sista plats i F-liga B.

Efter förra delen av kvalet såg det ut så här, men nu hoppas vi på gladare miner.
Foto: Jarmo Koskela

Läs mer: Den sista dansen

Längtar du efter livslevande innebandy?

Nu har du en exklusiv möjlighet att delta i utlottningen av tio platsbiljetter till damernas match i Stjärnhallen på söndag! Gå till vår webbshop och köp en ”supporterbiljett”. Då deltar du i utlottningen av en plats på läktaren. 10 läktarplatser per match lottas ut.  Supporterbiljetten finns att köpa fram till lördag kl. 16.00. Vinnarna meddelas dagen innan match. Lottervinsten innehåller reservation för eventuella ändringar i Regionförvaltningsverkets bestämmelser om offentliga tillställningar. Damma av den blåa matchklädseln och pröva din lycka!

F-ligakvalets matchprogram

Så nära, men ändå så långt borta

Blue Fox damerna förlorade båda helgens finalmatcher med minsta möjliga marginal. På lördag vann hemmalaget SS Nova med 5-4 och på söndag med 6-5. Båda dagarna gick matcherna till förlängning.

Det gick inte vägen för damerna i helgens matcher. Två förluster i förlängning blev resultatet.
Foto: Jarmo Koskela

Läs mer: Så nära, men ändå så långt borta

Finalveckoslut

Blue Fox damerna spelar detta veckoslut två finalmatcher i kvalet till F-liga B. Motståndare är SS Nova från Helsingfors, men båda matcherna kommer att spelas i Esbo.

Damerna fick fira i gruppspelet, får man det också efter helgens matcher?
Foto: Anders Wingren

Läs mer: Finalveckoslut

Damerna klara för final

Blue Fox damerna är klara för final i kvalet till F-liga B efter att man i helgen besegrade Northern Stars med 2-0 i matcher. Lördagens match slutade 4-3 under ordinarie tid, men i söndagens match krävdes både förlängning och straffar för att hitta en vinnare. Match nummer två slutade 6-5.

Lina Nyby var stor matchhjälte på lördag med sina tre mål.
Foto: Arkiv/Anders Wingren

Läs mer: Damerna klara för final