Nyheter

Blue Fox prisades på Idrottsgalan

Blue Fox fick priser i tre kategorier på Idrottsgalan i Nykarleby på fredag kväll. Blue Fox damerna fick pris för årets lag under 2022, Kier Henriksson som var nominerad från Blue Fox, Muik Hockey och NIK fick pris för årets talkoarbetare och Max Forsbacka fick pris för årets junior inom lagidrott.

Blue Fox damerna utsågs till årets lag på Idrottsgalan i Nykarleby.
Foto: Knut Häggman

Läs mer: Blue Fox prisades på Idrottsgalan

Elisa Virtanen lämnar Blue Fox för Tyskland

Elisa Virtanen som de två senaste säsongerna spelat för Blue Fox i F-liiga lämnar för spel i Red Devils Wernigerode i Tyskland. ”Jag är förväntansfull och ser fram emot alla nya erfarenheter” säger Virtanen.

Läs mer: Elisa Virtanen lämnar Blue Fox för Tyskland

Två bra perioder och en dålig

Blue Fox damerna gjorde i söndagens match mot O2-Jyväskylä två bra perioder och en dålig, men trots det räckte det inte till vinst. Matchen slutade 3-6 efter perioderna 0-0, 3-1 och 0-5.

Mette Weckstén gjorde två mål för hemmalaget och prisbelönades.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Två bra perioder och en dålig

Gratis inträde på damernas match!

Dags för julpaus

Blue Fox damerna åkte på två nya förluster i helgen. På lördag var det serieledarna SaiPa som var bättre med 12-2 och på söndag var Jokerit knappt bättre med 5-2. Damerna får nu ta julpaus och avsluta seriespelet på det nya året med de sista fyra matcherna.

Mette Weckstén gjorde mål i matchen mot Jokerit och borde även ha haft en passningspoäng.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Dags för julpaus

Årets sista matcher

Blue Fox damerna beger sig av på långväga resa i helgen när man på lördag besöker Villmanstrand och på söndag hälsar på i Helsingfors. Matcherna mot SaiPa och Jokerit är de sista för damerna under 2022.

Mariia Hietikko är tillbaka i truppen efter förra helgens frånvaro.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Årets sista matcher