Nyheter

Matchprogrammet för damernas Divari 2024-2025

Matchprogrammet för damernas Divari är klart. Serien börjar 21 september och slutomgången spelas 15 mars. Den första omgången blir det derbyn för hela slanten och Blue Fox kommer att möta SB Nivala på hemmaplan.

Läs mer: Matchprogrammet för damernas Divari 2024-2025

En blick bakåt och en blick framåt

Vi stämde träff med Blue Fox damernas tränare Celine Hellström för att knyta ihop säsongen som gick och för att blicka framåt mot det som komma ska. På måndag kväll fick vi till en träff och nu bjuder vi på den intervjun.

Celine Hellström, längst till höger, får fira ett av säsongens mål.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: En blick bakåt och en blick framåt

Statistiken i skick

Webbredaktionen har igen uppdaterat alla tiders poängbörs för både damer och herrar. På damsidan har Rose-Marie Sandin gått upp på andra plats, medan Johanna Smedman har gått upp på fjärde plats och är bara två poäng från tredje platsen. På herrsidan har Anton Kallvik avancerat till sjätte plats och är endast fem poäng från femte plats.

Rose-Marie Sandin och Anton Kallvik har avancerat i alla tiders poängbörsar.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Statistiken i skick

Seriekontraktet säkrat

Damerna säkrade seriekontraktet på lördag kväll när man besegrade FB Factor på bortaplan med 7-5 efter perioderna 0-2, 2-2 och 5-1. Den stora vändningen kom alltså i den tredje perioden där Blue Fox gjorde fem mål!

Blue Fox damerna säkrade seriekontraktet på lördag kväll.

Läs mer: Seriekontraktet säkrat

Vinst i första kvalmatchen

Det blev vinst med 5-3 för Blue Fox damerna i första kvalmatchen mot FB Factor. Periodsiffrorna skrevs 3-1, 2-0 och 0-2. Matchvinnare för hemmalaget var Julia Storskrubb med tre mål och en assist.

Julia Storskrubb stod för tre mål och en assist i matchen.
Foto: Mårten Andtbacka

Läs mer: Vinst i första kvalmatchen

KVALMATCH