Nyheter

Två förluster

Det blev två klara förluster för Blue Fox damerna i helgen. På lördag förlorade man med 10-1 mot Jokerit i Helsingfors och på söndag blev det förlust med 8-3 mot ÅIF i Sibbo.

Tyvärr blev det inga poäng för damerna i helgen.
Foto: Juhani Järvenpää

Läs mer: Två förluster

Till Helsingfors och Sibbo

Damerna åker på dubbla bortamatcher inkommande helg när man på lördag möter Jokerit i Helsingfors och på söndag spelar mot ÅIF i Sibbo. Lördagens motståndare, Jokerit är nykomlingar i F-liiga, medan ÅIF förra säsongen slutade på femte plats i serien.

Försvarsspelet måste förbättras om det ska bli poäng i helgens matcher.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Till Helsingfors och Sibbo

Knapp förlust i hemmapremiären

Det blev en knapp förlust för Blue Fox damerna i hemmapremiären med 4-6 efter perioderna 0-3, 3-2 och 1-1. I Blue Fox var Anniina Hakala bästa poängplockare med 2+1, medan Henriikka Järvi med sina fyra mål för Pirkat avgjorde matchen.

Sofia Holm var aktiv i hemmalaget och fick utdelning i form av ett mål och en assist.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Knapp förlust i hemmapremiären

Säsongen börjar nu

Äntligen, äntligen startar innebandysäsongen 2022-2023. Efter månader av träning är det äntligen dags för en ny säsong. Blue Fox damerna inleder med att på lördag möta Pirkat från Birkala i Stjärnhallen.

Äntligen startar säsongen.
Foto: Juha Käenmäki

Läs mer: Säsongen börjar nu

Damerna redo för seriestart

Blue Fox damerna är redo för seriestart. Truppen med 19 utespelare och två målvakter är komplett och allt är redo för hemmapremiären mot Pirkat lördag 17.9 kl. 17.00. I början på veckan tog vi pulsen på damernas tränarteam.

Damlaget är redo för seriestart.
Foto: Juha Käenmäki.

Läs mer: Damerna redo för seriestart

En som fortsätter, en ny och en comeback

Idag presenterar vi tre spelare på en gång. Det är Elisa Virtanen som fortsätter med Blue Fox, Jenna Kangas som lyfts upp från juniorerna och skriver sitt första kontrakt med Blue Fox damerna och Isabella Helsing som kommer tillbaka efter att förra säsongen spelat med damer II. Virtanen född 2002 är anfallare, Kangas född 2005 är försvarare och Helsing född 1992 är målvakt.

Elisa Virtanen fortsätter i Blue Fox.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: En som fortsätter, en ny och en comeback