Divari för Damer i SalibandyTV

Divari för Damer startar fredag 22.9. Du kan se alla seriens matcher i SalibandyTV. Divari för Damer är en ny serie i SalibandyTV.

Divari för Damer förnyas säsongen 2023-24. Precis som F-liiga för herrar och damer samt Divari för herrar så kommer Divari för Damer att vara en så kallad huvudserie. I serien finns tio lag.

Samtliga matcher i Divari för Damer under ordinarie säsong kommer att finnas tillgängliga för live-sändning på SalibandyTV. SalibandyTV, den officiella videoplattformen för innebandyförbundet, kommer att fungera som kanal för dessa sändningar. Produktionen av sändningarna hanteras av klubbarna, och alla sändningar kommer att inkludera matchgrafik.

"Det är spännande att arbeta tillsammans med Divari-klubbarna för att producera SalibandyTV-sändningar. Ligans format är nytt, och Divari för Damer är också nytt för SalibandyTV. Det fanns en gemensam önskan med klubbarna att sända alla matcher på SalibandyTV. Det blir intressant att se hur den här ligans 'sändningshistoria' utvecklas. SalibandyTV:s tillväxttakt är definitivt imponerande - förra helgen hade tjänsten rekordmånga strömmar," kommenterar Jussi Ojala från Finlands innebandyförbunds kommunikationsteam.

Prissättningen för Divari för Damer på SalibandyTV är följande: en enskild match kostar 4,90 euro, och ett säsongspass kostar 29,90 euro. Med ett säsongspass kan du se alla matcher för alla lag i serien, det vill säga alla matcher i serien. När du köper ett säsongspass kan du välja vilket lag du vill stödja med dina pengar. Att köpa ett säsongspass görs på samma sätt som att köpa en enskild match: välj den önskade matchen och välj antingen säsongspass eller en enskild match."

"Divari för Damer kommer att bli en intressant serie. Det är fantastiskt att vi får nya toppklubbar inom innebandyn och ökat utbud för innebandyentusiaster. Den första säsongen kommer säkerligen att innebära en inlärningsperiod när det gäller vissa saker. Under säsongen kommer vi att samla in feedback och sträva efter att göra Divari för Damer ännu bättre", säger Joni Toivola, huvudansvarig för Innebandyförbundets högsta serier, och fortsätter:

"Klubbarna utgör en av de viktigaste grundpelarna i vår verksamhet, och det känns nu, i samband med starten av säsongen, som att Divariklubbarna har en bra stämning och en genuin entusiasm för att utveckla verksamheten tillsammans med förbundet."

Läs mera på Salibandy.fi: Uusi sarja SalibandyTV:ssä! Näin katselet Naisten Divarin lähetyksiä – tue omaa seuraa

Senast uppdaterad torsdag, 21 september 2023 18:29