Damlaget är på gång

Det har varit ganska tyst på Blue Fox sociala medier, men det händer hela tiden saker i bakgrunden. Damlaget är på gång och gör sig redo för den kommande säsongen som startar 23.9 med derbymatch i Storkyro. Vi börjar idag med att presentera lite bakgrundskrafter för den kommande säsongen.

Celine Hellström fortsätter som tränare i damlaget.
Foto: Juha Käenmäki

Celine Hellström kommer att fortsätta som tränare för damlaget. Celine steg förra säsongen in som assisterande tränare till Simone Blom och kommer alltså att fortsätta i tränarteamet. Celine har även en bakgrund som spelare i Blue Fox och möjligtvis får vi även se henne på plan i någon match inkommande säsong. Så här beskriver Celine laget.

- Vi är ett litet men slagkraftigt och kämpande lag. Vi ger 100% i alla lägen. Vi är sammansvetsade och jobbar för varandra i sann Blue Fox-anda.

Andreas Nyby gör, efter ett års paus, comeback i tränarteamet för damerna. Andreas var med och förde damlaget från division 2 till F-liiga och har även tränat några av föreningens mest framgångsrika flickjuniorlag.


Andreas Nyby gör comeback i tränarteamet.
Foto: Ville Vuorinen

Anders Klemets har gjort sig känd som damlagets alltiallo. Han kör bussen till bortamatcherna, sköter om service, gör värdefullt arbete inför hemmamatcherna och denna säsong kommer han kanske också med taktiska tips.


Anders Klemets är en viktig kugge i ledarteamet bakom damerna.
Foto: Juha Käenmäki

Ny i ledarteamet är Eva-Lena Nybäck som kommer att fungera som lagledare. Nybäck har tidigare haft motsvarande uppgifter på juniorsidan.


Eva-Lena Nybäck blir ny lagledare.
Foto: Mårten Andtbacka

Senast uppdaterad torsdag, 07 september 2023 20:25