Nyby ja Holländer kiittävät

Seuramme kiitti edellisenä viikonloppuna kahta pitkäaikaista vaikuttajaansa. Naisten joukkueen valmentaja Anderas Nyby ja miesten joukkueen valmentaja Robin Holländer ovat molemmat ilmoittaneet, että kuluva kausi on heille viimeinen seuran valmentajina.

Nyby aloitti Blue Foxissa juniorivalmentajana, kun hänen tyttärensä Lina valitsi lajikseen salibandyn. Hän kulki -02 syntyneiden tyttöjen mukana 6-vuotiaista junioreista täysi-ikäisiksi pelaajiksi, jotka nostivat seuran naisjoukkueen F-liigaan. Nybyn 15 vuoteen seurassa mahtuu monta mainitsemisen arvoista huippuhetkeä. Niistä parhaiten tullaan ehkä muistamaan B-tyttöjen kaksi kautta SM-sarjassa sekä nousu B-liigaan. Nybyllä on ollut työssään aina selkeä tavoite - tehdä töitä tyttö- ja naissalibandyn hyväksi seurassa ja alueellamme. Kautemme Divarissa ja B-liigassa ovat osoittaneet, että olemme vakavasti otettava pohjalainen naissalibandyseura.


Andreas Nyby valmensi seuran B-tytöt jotka varmistivat paikan SM-sarjassa kaksi kautta peräkkäin.

Holländerin tarina Blue Foxissa alkoi, kun hän pelasi B-juniorien SM-sarjaa Markus Åbbin valmennuksessa. Niin kuin monella muullakin juniorilla ei tie edustusjoukkueeseen ollut mikään itsestäänselvyys, mutta määrätietoisella harjoittelulla Holländer lunasti ansaitusti itselleen paikan miesten joukkueessa. Siellä hän oli luottopelaaja monen kauden ajan. Valitettavasti hän joutui loukkaantumisten vuoksi lopettamaan pelaajauransa turhan aikaisin. Mutta sen seurauksena seuramme sai asialle omistautuneen hallituksen jäsenen ja innokkaan valmentajan. Holländer on aina korostanut pitkäjänteisen juniorityön merkitystä ja tehnyt aktiivisesti töitä sen eteen, että junioreilla on ollut mahdollista kokeilla aikuisten sarjatasolla pelaamista.


Holländer pelasi 14 kautta seuran edustusjoukkueessa.
Kuva: Glenn Hägg

Sekä Nybyn että Holländerin rinnassa sykkii todellakin sininen sydän. He ovat johtaneet joukkueitaan sillä periaatteella, että joukkue on aina enemmän kuin yksilöidensä summa. Näille valmentajille on aina ollut itsestäänselvyys, että kaikkien seuraan tulevien pelaajien tulee oppia toimimaan Blue Foxin hengen mukaisesti. On itsestään selvää, että kaikki osallistuvat talkoisiin ja jokaisen edellytetään auttavan toisiaan peleissä. Kukaan ei ole liian hieno kasaamaan tuoleja tai keräämään palloja. Tämän asenteen ansiosta seuraan tulevat pelaajat viihtyvät niin hyvin. Useaan otteeseen sekä naisten että miesten joukkue on ollut kapean pelaajapohjan vuoksi altavastaajana, mutta valmentajat ja joukkue ovat näyttäneet, että oikealla asenteella ja joukkueen eteen töitä tekevillä pelaajien avulla voi päästä pitkälle. Se on aina ollut seuramme filosofia. Seura haluaa luonnollisesti kiittää Nybytä ja Holländeria heidän ansiokkaasta työstään seurassamme ja toivottaa heille kaikkea hyvää tulevaisuudessa.Tämä tarkoittaa, että salibandyseura Blue Fox hakee nyt uusia vahvistuksia sekä naisten että miesten joukkueen valmennusrunkoon. Etsimme henkilöitä, joilla on positiivinen asenne, hyvät yhteistyötaidot ja jotka haluavat olla mukana kehittämässä salibandya Uudessakaarlepyyssä ja lähiseudulla. Ansioiksi luetaan aikaisempi kokemus salibandysta tai valmennustehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä valmentajana hyvin hoidetussa seurassa, jolla on hienot harjoitteluolosuhteet ja hyvät yhteistyökumppanit. Myös hyvä yhteistyö hallituksen ja kaikkien valmentajien välillä on tärkeä osa Blue Foxin henkeä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus korvaustoiveineen puheenjohtaja Marko Löijalle osoitteeseen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. viimeistään 8.4.2022. Jos sinulla on kysymyksiä voit ottaa yhteyttä Löijaan puhelimitse +358 50 511 1267

Senast uppdaterad onsdag, 16 mars 2022 09:10