Voitto Merikotkista

Siniketut voittivat eläinten kohtaamisessa vaasalaisen Merikotkat. Ottelu päättyi 6-5 Blue Foxille (2-0, 0-2 ja 4-3). Ottelu ratkesi vasta viime minuuteilla kun Anton Kallvik tasoitti ensin tilanteeksi 5-5 ja vajaat puoli minuuttia ennen loppua Juhopekka Pietilä iski ottelun ratkaisun ja loppulukemiksi 6-5.

Blue Fox pelasi melko pirteästi ensimmäisessä erässä ja hallitsi kenttätapahtumia. Johnny Ojala ja Anton Kallvik veivätkin kotijoukkueen 2-0 johtoon. Toisessa erässä kotijoukkue menetti otettaan ja Merikotkat nosti profiiliaan. Kahden erän jälkeen tilanne oli 2-2. Kolmannen erän alussa nousi Kotkat ottelussa ensi kertaa johtoon puolustajan tarkalla kiertovedolla. Ratkaisevaa lopussa oli Blue Foxin aavistuksen leveämpi materiaali. Kotijoukkue pelasi kolmella hyökkäyskentällisellä ja kahdella pakkiparilla Kotkien kahta täyttä ketjua vastaan.