Nyheter

Try Out herrar

Herrlaget avslutade med huvudet högt

Det har nu gått några veckor sedan herrarnas kvalserie avslutades med två raka förluster mot SalBa som därmed knep den sista platsen till Divari. Den största besvikelsen har lagt sig och det är dags att ta en titt på säsongen som helhet. 

Herrarna firar ett av målen mot SalBa.
Foto: Anders Wingren

Läs mer: Herrlaget avslutade med huvudet högt

Herrarna får chans till revansch på lördag

Blue Fox herrarna spelar sin andra kvalmatch till Divari på lördag kl.16.00 i Stjärnhallen. Det är ingenting annat än vinst som gäller. Om du inte är en av de tio lyckliga som vunnit en läktarbiljett så kan du se matchen via vår kanal på Solidsport.  

Foto: Anders Wingren

Läs mer: Herrarna får chans till revansch på lördag

Divarikvalets matchprogram

Rysare avgjordes och Blue Fox herrar spelar kvalfinal till divison ett

Med andan i halsen och hjärtat i halsgropen fick fansen i söndags bevittna en smått osannolik upphämtning när Blue Fox herrar besegrade Santas United i Rovaniemi med siffrorna 8-6. Laget är därmed klara för vidare kval till division ett.

Foto: Anders Wingren 

Läs mer: Rysare avgjordes och Blue Fox herrar spelar kvalfinal till divison ett

Blue Fox herrar spelar sista kvalmatcherna i helgen

I landet diskuteras som bäst utegångsförbud och för många innebandylag i södra Finland ligger innebandysäsongen igen en gång i vågskålen. I skrivande stund ser läget i Österbotten lite ljusare ut vilket innebär att helgens matcher mot Nibacos och Santas United spelas som planerat.

Foto: Anders Wingren 

 

Läs mer: Blue Fox herrar spelar sista kvalmatcherna i helgen

Toppmöte i herrarnas kvalserie på lördag

På lördagen blir det rafflande innebandy i Stjärnhallen när tabellettan i zon A i herrarnas kvalserie till division ett kommer på besök. 

Foto: Anders Wingren

Läs mer: Toppmöte i herrarnas kvalserie på lördag

Full pott för Blue Fox herrar i helgen

Det blev fullpott och sex poäng för herrlaget i helgens matcher mot Merikoski SBT och SB Vaasa. Det placerar för tillfället laget på en tredje plats i kvalseriens poängtabell. 

Läs mer: Full pott för Blue Fox herrar i helgen