Nyheter

Sista hemmamatchen slutade i moll

Nej, det ville sig inte denna säsong för herrarna. Även den sista hemmamatchen mot Ilves slutade i 3-7-förlust på söndagen i Sjärnhallen. Det var en match laddad med känslor och Blue Fox kunde rubba de gnälliga motståndarna i två perioder men i den tredje blev uppförsbacken för stor, när domarna tappade greppet. 

Kevin Björkström jublar efter kvitteringen till 3-3.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Sista hemmamatchen slutade i moll

Blårävarna vill klösas i sista matchen

På söndag 25.2 kl. 16.00 startar herrarnas sista match för säsongen i Stjärnhallen mot Ilves. Säsongen började med en hemmamatch, som slutade i en uddamålsförlust. Tyvärr har den trenden följt med hela säsongen och nu jagar herrarna årets första seger med ungdomlig iver. 

Max Forsbacka till vänster och Mario Knutar till höger har gjort flest mål i Blue Fox denna säsong.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Blårävarna vill klösas i sista matchen

PUBKVÄLL

Dynamos flow i första perioden bar till seger

Bortalaget Dynamo kom in i ett stim de fem sista minuterna av den första perioden när man gjorde fyra mål. Tack vare dessa kunde man hålla undan matchen till slut och vinna med 7-4 i Stjärnhallen på lördag. Herrarna gav järnet hela matchen, som var fylld av känslor men uppförsbacken från första perioden blev för stor. 

Kevin Björkström var poängbäst i hemmalaget med 1+1.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg

Läs mer: Dynamos flow i första perioden bar till seger

MATCHDAG

Pubkväll

Två lag som vill vinna möts på söndag

På söndag, 4.2 kl. 15.00 i Stjärnhallen, bjuder herrarna upp till ny kamp för att ta hem säsongens första seger. Jonathan Sjöblom sade efter den förra matchen att den ska tas. Söndagens motståndare är Dynamo från Uleåborg, som förlorat sina sex senaste matcher.

Andreas Granholm, längst till vänster, stod för en kanoninsats i förra hemmamatchen.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg

Läs mer: Två lag som vill vinna möts på söndag

Bra helhetsinsats - men förlust igen

Blue Fox herrar gjorde sin bästa hemmamatch som helhet på söndag men topplaget Pirkat kunde ändå ro segern i hamn med 4-6. Blue Fox tog blåstället på och visade att man skulle göra allt för att vinna matchen, trots det gjorde Pirkat matchens sista mål i Blue Fox tomma mål.

Jonathan Sjöblom gjorde sitt första mål för säsongen.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg

Läs mer: Bra helhetsinsats - men förlust igen