Nyheter

Förbundet drar tillbaka alla matcher fram till nyår

Regionförvaltningsverket har i veckan kommit med nya instruktioner som gör det omöjligt för föreningarna att spela matcher inför publik i december. Samtidigt har det förvärrade smittläget i landet lett till att Innebandyförbundet nu väljer att avbryta all matchverksamhet (förutom ligan och Divari) fram till nyår. 

Läs mer: Förbundet drar tillbaka alla matcher fram till nyår

Årets julklapp

Blue Fox fansen börjar vara bortskämda med glada nyheter inför jul. Därför är det med stor förtjusning vi presenterar årets julklapp: Johannes Vähäkangas. 

Läs mer: Årets julklapp

Instagram live 26.11 15:00

Match inför tomma läktare

Äntligen dags för match på hemmaplan då herrarna på torsdag får besök av MLT från Seinäjoki. Tyvärr kommer matchen att spelas inför tomma läktare. 

Läs mer: Match inför tomma läktare

Match i Björneborg

Dags för match igen då herrarna på söndag åker iväg till Björneborg för att möta FBT Pitu. Om motståndarna är "pitu" är svårt att avgöra utgående från tabellen, men efter sex matcher har de kasserat in två vinster, så detta borde inte var en omöjlig match att vinna. Och Blue Fox behöver poäng. Enligt tränarstaben är man redo för match och förstärkning väntas från SPV som vanligt. Matchen börjar kl.13 och kan följas på Tulospalvelu. 

Blue Fox herrarnas nästa match visas online

Herrarna skall enligt matchprogrammet möta Nibacos på lördag. Trots noggranna säkerhetsarrangemang och en duktig publik vid senaste hemmamatch så kommer denna match att spelas bakom låsta dörrar. 

Läs mer: Blue Fox herrarnas nästa match visas online

Helgens matcher ställs in

Blue Fox herrarnas bortamatch mot Nokian KrP i Finlandsserien på lördag och Blue Fox damernas hemmamatch i finska cupen mot MIG Salibandy på söndag har ställts in på grund av det rådande Coronaläget i Vasa sjukvårdsdistrikt.

Robin Holländer tycker det är bäst att avstå lördagens match mot Nokia KrP med tanke på Coronasituationen.
Foto: Anders Wingren

Läs mer: Helgens matcher ställs in

Tufft motstånd i herrarnas seriepremiär

Säsongens första match slutade med förlust när herrarna i söndags mötte Soittorasia från Tammerfors. Lagkapten Anton Kallvik förutspådde att den nya Finlandsserien skulle bjuda på jämnare och tuffare motstånd, och så blev det. 

 

Läs mer: Tufft motstånd i herrarnas seriepremiär