Nyheter

Kom med på Pubkväll i Stjärnhallen

Vi inväntar ett härligt pubsorl blandat med live musik, då vi fredag 24.11 kl. 19.00 ordnar Pubkväll i Stjärnhallen. River E är det som står för musikunderhållningen. Palmborg, Svenfelt och Rönn x 2 bjuder alltid på fantastisk musik.

Läs mer: Kom med på Pubkväll i Stjärnhallen

Fortsatt motigt för herrlaget

Helgens matcher mot Uleåborgsmotstånd gav noll poäng för herrarna. - På lördagen spelade vi dåligt och på söndagen gjorde vi igen för lite mål, konstaterar tränare Mikael Nyvall. På lördag blev det förlust med 3-9 mot Dynamo och på söndag med 4-6 mot Merikoski.

Simo Korpitie gjorde mål för hemmalaget.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Fortsatt motigt för herrlaget

Farsdag = matchdag i Stjärnhallen

På söndag 12.11 ställer Blue Fox herrar upp sig för hemmamatch mot Merikoski SBT i Stjärnhallen kl. 15.00. Efter flera bra hemmamatcher som alla slutat med uddamålsförluster tänker herrarna nu kriga hem en vinst. Tränare Mikael Nyvall säger att de båda motståndarna är tempostarka lag. - Vi ska vara smarta och emellanåt dra ner på tempot lite för att sedan slå till blixtsnabbt. Vi får inte gå med i den Hawaii-innebandy som både Dynamo och Merikoski vill spela. 

Mario Knutar stod för 2+2 mot Nibacos, kan han upprepa det i helgen?
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Farsdag = matchdag i Stjärnhallen

Fira far med innebandymatch

Spännande och fartfyllt derby

Det var ett taggat Blue Fox som gjorde en bra match i derbyt mot topplaget Nibacos. Tyvärr blev slutresultatet för tredje hemmamatchen denna säsong en uddamålsförlust, med 6-7 denna gång. - Det känns jobbigt med dessa förluster när vi gör en så bra match, tyckte tränaren Mikael Nyvall. 

Max Forsbacka, Jack Nylund och Mario Knutar firar ett av kvällens mål.
Foto: Glenn Hägg

Läs mer: Spännande och fartfyllt derby

Onsdagsderby

Knapp förlust efter en jämn match för herrarna

Söndagens match i Stjärnhallen slutade i bortalaget Sastamolos favör med 6-5. Hemmalaget gjorde en bra match men effektiviteten på den sista tredjedelen var för dålig och därför for gästerna iväg med poängen, analyserade tränare Mikael Nyvall matchen i korthet. Harmligt för här fanns säsongens första seger inom räckhåll. 

Max Forsbacka var poängbäst i hemmalaget med 1+2.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg

Läs mer: Knapp förlust efter en jämn match för herrarna

Herrarna möter nästa nykomling på hemmaplan

Inkommande söndag 22.10 möter herrarna seriens andra nykomling Sastamolo, hemma i Stjärnhallen. Matchen börjar undantagsvis kl. 15.00 så att några hemmaspelare hinner tillbaka till armén efteråt. Efter en knagglig start på säsongen behöver herrarna nu ett lyft genom att ta första segern. Där har vi alla möjligheten att visa vårt stöd på plats på söndag. 

Christoffer Lassander är tillbaka i Blue Fox till söndagens match.
Foto: Arkiv/Anders Wingren

Läs mer: Herrarna möter nästa nykomling på hemmaplan