Blue Fox herrarnas nästa match visas online

Herrarna skall enligt matchprogrammet möta Nibacos på lördag. Trots noggranna säkerhetsarrangemang och en duktig publik vid senaste hemmamatch så kommer denna match att spelas bakom låsta dörrar. 

 

De flesta av föreningens lag har hållit träningsuppehåll i samband med höstlovet, men efter Innebandyförbundets beslut att försöka hålla igång serierna så länge som möjligt så har herrarna återupptagit träningarna denna vecka. På lördag kommer Nibacos på besök till Stjärnhallen men matchen kommer att spelas utan publik. Ingen vet i detta skede hur länge det kommer att se ut så här, men eftersom Vasaregionen befinner sig i smittspridningsskedet så är detta det enda rätta att göra. 

 

 

Både Blue Fox och Nibacos har hunnit inleda säsongen med varsin match. Blue Fox mötte för två veckor sedan Soittorasia från Tammerfors och förlorade matchen med jobbiga 5-9. Nibacos har mött SB Vaasa och vann den matchen med stabila 8-5. Alla lag är ännu i början på säsongen så det är svårt att dra så mycket slutsatser utgående från en match, men helt klart är att båda lagen är sugna på att vinna. 

 

Att spela matcher utan publik är förstås inget som någon vill, men ett glädjande besked är ändå att föreningen kan erbjuda möjlighet att se matchen online via streamingtjänsten Solidsport. För 4,90 euro kan du följa matchen hemma från soffhörnet. Du kan också välja att bli månadssupporter för 8.90 euro per månad. Som månadssupproter får du tillgång till alla matcher som föreningen sänder och en del av inkomsterna går direkt till föreningen. Du kan när som helst avsluta abonnemanget. Föreningen har som målsättning att försöka sända alla dam- och herrmatcher så länge smittläget är utmanande. Gå alltså i god tid in och skapa ett konto på Soildsport: https://solidsport.com/ibf-blue-fox

Vi hoppas på många supportrar som vill stöda föreningen och heja på laget online på lördag. Kl.16.00 blåser domaren igång matchen. #blåtthjärta