Blue Fox hjälpen

I Nykarleby har vi en stark supporterkultur, något som också uppmärksammas i andra delar av innebandy Finland. Detta är vi som förening är mycket tacksamma för. Utan supporters skulle idrotten inte vara den samma. Därför vill föreningen i dessa utmanande tider visa vår tacksamhet genom att underlätta vardagen för personer som riskerar att utsättas för corona-viruset eller hör till de s.k. riskgrupperna.

Innebandyföreningen Blue Fox och K-Supermarket Nykarleby har inlett ett samarbete för att underlätta vardagen för personer som inte vill/bör besöka butiker där smittorisken är större. Spelarna i både herr- och damlaget har erbjudit sig att avgiftsfritt leverera varor till hemmet. K-Supermarkets personal plockar utan extra avgift ihop de beställda varorna.

Beställningarna kan mailas eller ringas in måndag, onsdag och fredag mellan kl. 12 och 15. Varorna levereras mellan kl. 15.30 och 18 samma dag som de har blivit beställda. Kvitto på inköpen bifogas varje försändelse. Inköpen faktureras i slutet av månaden.

Talkot inleds inkommande fredag (20.3) och pågår i första hand fram till 17.4 med möjlighet till förlängning vid behov.

Idén till detta projekt kommer från Jyväskylä, där innebandy-föreningen Happee tagit ett liknande initiativ. Detta ville Blue Fox absolut haka på!

Till Dig som hör till riskgrupperna och därför behöver hjälp med butiksbesöken, gör så här:

  1. Sänd ett e-mail med din inköpslista till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Glöm inte att skriva ner ditt eget namn och din adress.
  2. Ange också ett tel.nr dit den som plockar ihop eller hämtar varorna kan ringa vid behov.
  3. Se till att du är hemma mellan kl. 15.30 och 18 den aktuella dagen (måndag, onsdag eller fredag)
  4. Affären öppnar ett konto och bokför dina inköp. Räkning kommer i slutet av månaden.
  5. Ifall du bor utanför centrum debiteras en avgift (5 euro) för leveransen av varorna

Du som inte använder dator kan ringa in din beställning till tel.nr. 050-5161879 (Michelle Björkholm) så sänds beställningen vidare till affären.