Målkalas i Stjärnhallen

Det blev ett ordentligt målkalas i Stjärnhallen i lördags när herrarna besegrade FBC Remix med smått otroliga siffrorna 14-6.

FBC Remix från Storkyro har haft en lite jobbigt start på säsongen med endast fyra poäng på sju matcher. De ligger därmed sist i tabellen. Nivåskillnaden märktes också i lördagens match där målen haglade tätt under tre perioder (4-1, 5-3, 5-2). Blue Fox Elliot Wingren och Anton Kallvik var bäst med 3+1 respektive 3+0 poäng, men rutinerade Christoffer Lassander, Mikael Nyvall och Jhonny Fredriksson bidrog alla med två mål var. Dessutom fick ”rookien” Adrian Lillas göra, inte bara sitt första, utan även sitt andra mål i division två denna kväll. Han blev glatt omrufsad av sina lagkamrater. 

Matchprogrammet är intensivt och redan på lördag blir det ny match i Stjärnhallen. Då är det rutinerade Toholammen Urheilijat som kommer på besök. TU ligger för tillfället på en nionde plats i tabellen med tre vinster och fyra förluster. Laget beskrivs av våra tränare som ett bra lag när de ”får flow”. Det gäller alltså att inte ge dem ledningen i matchen. Laget har en bra första formation som det gäller att se upp för. Tomas Määttälä ligger för tillfället på andra plats i poängbörsen, och den för Blue Fox bekanta Petteri Tolvola på en fjärde plats. 

Välkommen till Stjärnhallen på lördag kl.16.

Fler bilder fån machen kan du se här: https://fil.email/w8IHYM8O