Blue Fox deltar i finska cupen

Blue Fox herrarna inleder säsongen på söndag 9.9 när man stiger in i finska cupens andra omgång. Omgång två av cupen spelas för Blue Fox del i OP-Arena i Smedsby. Samtidigt passar vi även på att presentera Blue Fox herrarnas trupp för den kommande säsongen

Anton Kallvik blir en viktig kugge i Blue Fox under den kommande säsongen.
Foto: Glenn Hägg

Cupspelet samlar fyra lag på söndag till OP-Arena. Dessa är SB Paapat från Vasa, SB Vaasa, SC Saragoza från Kristinestad och Blue Fox. SB Paapat och Blue Fox möts i den första matchen som börjar kl. 11.00. SB Vaasa och SC Saragoza möts i den andra matchen för dagen som spelas kl. 12.15. Vinnarna från dessa två matcher går till en final som spelas kl. 14.30. Vinnarna i den matchen har säkrat avancemang till nästa omgång av cupen. Förlorarna i de två första matcherna får en andra chans och möts kl. 15.45. Vinnarna i den matchen möter kl. 18.00 förlorarna i finalen och det lag som går segrande ur den matchen får också en plats i följande omgång av cupen.

Matchprogrammet för cupmatcherna hittar du via Tulospalvelu.

Blue Fox kommer till spel med en nykomponerad trupp som består av egna pojkar. De nya spelarna i truppen har man hämtat från Blue Fox II eller så är det Nykarlebypojkar som under förra säsongen representerade andra föreningar.

Blue Fox herrar 2018-2019

Målvakter
Jan-Olof Backlund (Nibacos)
Anton Kronqvist

Utespelare
Colin Björkholm (mellanår)
Johnny Fredriksson
Axel Hedman
Robin Holländer
Mathias Kalander (Blue Fox II)
Anton Kallvik
Jakob Klingenberg
David Krokvik (SB Vaasa B-jun.)
Christoffer Lassander (Blue Fox II)
Didrik Lillas
Ronnie Ludén (Blue Fox II)
Joakim Nikonen (Blue Fox II)
Jack Nylund (SB Vaasa B-jun.)
Mikael Nyvall
Jonathan Sjöblom
William Sundelin
Johannes Vähäkangas
Elliot Wingren (Nibacos B-jun.)