Blue Foxs herrar utlovar överraskning på lördag

Blue Foxs herrar vill höja spänningen till lördagens match mot Sbandy från Lahtis och utlovar att en verklig legendar inom innebandyn ska dra på sig den blåa spelskjortan. Vem legendaren är får du veta om du kommer på lördagens match.

När Blue Fox har match då är det fest. Välkommen på fest!


Hemmamatchen på lördag spelas alltså mot Sbandy från Lahtis. Sbandy ligger för tillfället på nästsista plats i den östra zonen efter 13 omgångar. Laget har samlat på sig 8 poäng och har målskillnaden 54-75. Sbandy är därmed det lag i division 1 som gjort minst antal mål. I de tre senaste matcherna har det blivit två uddamålsvinster för Sbandy och en uddamålsförlust.  14.11 lyckades Sbandy besegra Ilves med 6-5 på bortaplan. Knappt en vecka senare blev det förlust med 7-8 mot Woodcutter s på hemmaplan och i tisdags lyckades Sbandy vinna mot Indians med 6-5. Man har den senaste tiden därmed lyckats vinna mot två tippade topplag från den västra zonen, Ilves och Indians.

Blue Fox parkerar fortfarande på en andra plats i division 1 västra. 20 poäng har man lyckats samla på sig efter 13 omgångar. Målskillnaden är 74-47. I de tre senaste matcherna har det blivit två vinster och en förlust. I bortamatchen mot SC Kaneetti blev det förlust med 3-5. Före det lyckades man vinna mot FCV borta och Papas hemma.

Sbandys bästa poängplockare är Jukka-Pekka Utriainen som samlat 8+8=16 poäng på 11 matcher. Han följs av Mikko Järvi med 8+7=15 poäng på 12 matcher, Arttu Koivisto med 6+4=10 poäng på 12 matcheroch Markus Jääskeläinen med 5+5=10 poäng på 12 matcher.
Utriainen har även ligarutin med 65 matcher för Koovee och AC Haki. Han spelade så sent som förra säsongen för Koovee i ligan. Järvi har spelat 42 matcher i ligan för Trackers. Jere Liljenbäck har mest ligarutin med 93 matcher på 4 säsonger för Trackers. Även Liljenbäck spelade förra säsongen i ligan.

I Blue Fox är Johnny Ojala bästa poängplockare med 22+12=34 poäng på 13 matcher. Han följs närmast av Jori Isomäki med 7+13=20 poäng på 13 matcher. Därefter följer Tommi Ahola med 9+7=16 på 9 matcher och Kim Nyström med 4+7=11 på 13 matcher.

Välkommen att följa med en årets sista hemmamatch i division 1! Matchen börjar kl. 16.00 på lördag. Endast genom att vara på plats får du veta som är legendaren som iklär sig blått!