Keskisipilä tillbaka till SPV

Jukka Keskisipilä flyttar tillbaka till SPV med omedelbar verkan. Orsaken till Keskisipiläs retur är att SPV-anfallaren Teppo Mäkelä har skadat sitt knä så illa att han blir borta från spel i åtminstone fem veckor.

Foto: Arkiv/Glenn Hägg


Jukka Keskisipilä kom inför säsongen på lån till Blue Fox från ligalaget SPV i Seinäjoki. Keskisipilä kunde då ses som SPV:s sjunde back och han hade därför svårt att få speltid. Keskisipilä har däremot i tiderna även spelat anfallare och är inte ovan att axla det ansvaret. Keskisipilä hann spela 11 matcher i Blue Fox med saldot 5+4=9.

Jori Isomäki berättar – Jag pratade just med Jukka och han tackade för sin tid i Blue Fox. Han sa att han är i bättre form än någonsin och att han är tacksam för den speltid som han fått.

Hur kommer ni att ersätta Keskisipilä?

Vi ersätter honom med egna spelare säger Isomäki. Det kommer inte någon spelare utifrån och tar Jukkas plats utan nu ska de spelare som fått mindre speltid visa att de vill spela.

Kommer Sami Hillu och Tommi Ahola att fortsätta med Blue Fox?

Hillu och Ahola fortsätter tillsvidare med oss. De kommer med i helgen när vi ska till Jyväskylä och Kervo för att möta FCV och SC Kaneetti.