Utbildningstillfällen 17.1 & 31.1

Behöver du nya idéer och konkreta verktyg för att främja mångfald och inkludering i ditt lag? Vill du utveckla din föreningsverksamhet med nya perspektiv och praktiska verktyg för ansvarsfullt ledarskap? Vill du lära dig nya strategier för att skapa en träningsmiljö där alla känner sig välkomna och sedda oavsett bakgrund, kön eller förmåga?

Blue Fox bjuder in alla tränare, lagledare, föräldrar och föreningsmedlemmar till två utbildningstillfällen i januari 2024, som fokuserar på att främja likabehandling, mångfald och inkludering inom idrotten. Här har du chansen att stärka din egen kompetens, skapa nätverk och lära tillsammans med andra.

Denna utbildning är en viktig del i att förstärka Blue Foxs värdegrund. Vi strävar efter att skapa en framtid där varje individ har en plats, där mångfald, jämlikhet och inklusion inte bara är ord utan handlingar som formar våra lag och samhället.

Utbildningen arrangeras i samarbete med WELLcome-projektet.

I projektet WELLcome – Wellbeing and integration through sports, utvecklas innovativa och effektiva verksamhetsmodeller inom idrottssektorn, för att integrera och engagera flyktingar i samhället med hjälp av idrott. Hittills har vi hållit utbildningar för tränare och lagledare i Åifk, HIFK och Helsinki Badminton Club (HBC) och nu har vi äran att utbilda er i Blue Fox. För mera info: https://idrott.fi/wellcome/

Utbildare: Tarja Krum (Finlands Svenska Idrott), Janina Sjöstrand (Humanistiska Yrkeshögskolan) och Iida Laitila (Finlands Svenska Idrott)

ANMÄLAN

Senast uppdaterad måndag, 15 januari 2024 14:54