Fira 30-årsjubiléet med oss

Innebandyföreningen Blue Fox bjuder in till jubileumsmatch och jubileumsfest lördag 4.1 för att fira föreningens 30 år. Dagen börjar med jubileumsmatch och avslutas med jubileumsgala.

Jubileumsmatchen börjar kl. 15.00 och den kommer att innehålla lite annorlunda moment än en normal innebandymatch. Det blir mera show än vanligt och Antti Koivukangas kommer att fungera som speaker. Mera information om matchen och vem som kommer att delta kommer senare.


På 20-årsjubiléet spelades en match mellan Blue Fox All Stars och Blue Fox representationslag.
Foto: Anders Wingren

På kvällen med start kl. 19.00 blir det jubileumsgala i Lilla Björn i Stjärnhallen. Dit vill vi bjuda in alla som någon gång haft en koppling till Innebandyföreningen Blue Fox eller föregångaren Kovjoki UF. Har du spelat i föreningen, varit tränare, lagledare, styrelsemedlem, talkoarbetare eller annars bara är intresserad av innebandy så är du hjärtligt välkommen! På galan serveras middag och det bjuds på innebandynostalgi, program och premieringar. Pris för deltagande är 30 €/person. Din anmälan till jubileumsfesten vill vi ha senast söndag 8.12 och den görs via vår hemsida. Suomenkielinen ilmoittautuminen löytyy tämän linkin kautta. #blåtthjärta


Precis som för 10 år sedan bjuds det även denna gång på premieringar.
Foto: Anders Wingren

Senast uppdaterad onsdag, 27 november 2019 21:34