Se finalen i Salibandyliiga

Finalspelet i Salibandyliiga börjar på fredag. Tisdag 10.4 möts SPV och SSV i den tredje finalen i Seinäjoki. Blue Fox ordnar i samarbete med Svanbäcks bussar en resa till matchen. Priset på resan inklusive biljett är 35 € för vuxna och 30 € för studerande, barn och pensionärer. Avfärd sker kl. 16.30 från Nykarleby torg. Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel. 020-781 5360.

 

SPV och SSV möttes redan förra säsongen i finalmatcherna i Salibandyliiga. Då var SSV bättre med 3-2 i matcher, men i år kommer SPV in i finalspelet som seriesegrare och har därmed hemmaplansfavör. I SPV spelar fem spelare som under säsongen även representerat Blue Fox. Hemmasonen Jori Isomäki kommer efter finalmatcherna att kunna plocka upp sin första medalj i Salibandyliiga. Tommi Ahola har under två säsonger trollbundit publiken i Stjärnhallen och gör nu samma sak i Seinäjoki. Tommi Hakala har under säsongens lopp spelat några enstaka matcher med Blue Fox. Jukka Keskisipilä spelade förra säsongen 11 matcher för Blue Fox och har den här säsongen spelat en match med blårävarna. Vasas gåva till innebandyeliten, Harri Karjala, bjöd på poängen 1+1 i sin enda match i den blå dressen när han var med och besegrade Woodcutters i säsongens första derby i Korsholm.

Finalmatcherna i Seinäjoki kommer att spelas i Seinäjoki Areena vilket betyder att alla som vill se matcherna får rum. Ta chansen att få se två av världens bästa klubblag mötas i Seinäjoki! Kom med och visa ditt stöd för Jori Isomäki och Tommi Ahola och hela Österbottens lag, SPV!

 

Senast uppdaterad torsdag, 10 januari 2013 10:28