D2 juniorerna i 98/99-laget grattas till silvret!!

Lördagen den 2.4.2011 spelades D2-seriens slutspel i Stjärnhallen. Det var grundseriens 4 bästa lag, efter 9 turneringar, som denna lördag fick kämpa om mästerskapet. Ledare i serien var SB Vaasa, på 36 poäng, som inte förlorat en endaste match. Tvåa var SPV med 28 poäng, trea var Blue Fox med 26 poäng och fyra var Nibacos på 18 poäng.

Blue Fox laget har under säsongen tränats av Kari Koskela och Kimmo Pärssinen.
Dagen inleddes med en nervpirrande match mellan SPV-98 och Blue Fox-gänget, som slutade 7-8 och därmed kom Blue fox till final!
Andra matchen spelades mellan  SB Vaasa och Nibacos. Matchen slutade 8-6 och Vaasa vann trots att de chansartat  deltog  i första matchen med ett "sargat lag". Flera av deras ursprungliga spelare deltog i andra evenemang under förmiddagen.
Bronsmatchen vanns av SPV. (SPV-Nibacos 10-3)
I finalen möttes då Blue Fox av ett "original" Vaasa lag, som var omöjligt för blårävarna att vinna. Vaasa-borna spelade vacker innebandy och bevisade, än en gång att de var värdiga vinnare! Vi gratulerar!
Blue Fox laget hade som målsättning att komma bland de 3 bästa i serien och det lyckades, med liten marginal till och med.
Vi gratulerar till silvret!!

Senast uppdaterad torsdag, 10 januari 2013 10:28