Intersport kauden lämmittelyturnaus naisille

Milloin? Lauantaina 3.9.2011
Missä? Uudessakaarlepyyssä, Tähtihallissa.
Kenelle? Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen naisjoukkueille.
Voittajille? Hienot palkinnot Intersportilta ja Fat Pipelta.
Miksi? Mahdollisuus päästä testaamaan kokoonpanoa ja taistelemaan muita joukkueita vastaan jo ennen kauden alkua!
Korkealaatuiset järjestelyt: Pelaajapalkinnot, kahvila, lämmin sauna, hienot olosuhteet jne, jne, jne...


Kaksi lohkoa joissa 3 joukkuetta. Kaksi parasta semifinaaleihin. Finaaliottelu (eli min. 2 ottelua, maks. 4 ottelua).

Ilmoittautumiset ja kysymykset: Sabina Forsbackalle viimeistään ma 22.8 sähköpostitse Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Hinta: 100€ / joukkue + tuomarimaksu 15€ / ottelu

Joukkueiden tulee olla pelivalmiina vähintään 10 min. ennen ottelun ilmoitettua alkamisaikaa. Mikäli joukkue ei ole paikalla pelivalmiina 5 minuuttia ottelun ilmoitetun alkamisajan jälkeen, tuomitaan joukkue hävinneeksi 0-5.
Turnaukseen ilmoittautunut joukkue, joka jättää saapumatta kokonaan turnauspaikalle määrätään maksamaan 130 euron korvausmaksu.

Joukkueiden tulee toimittaa toimitsijalle ennen jokaisen ottelun alkua pelaajaluettelo, josta tulee selvitä pelaajan etu- ja sukunimi sekä pelinumero. Tämä pelaajaluettelo on voimassa koko turnauksen ajan, eikä siihen voida enää tämän jälkeen lisätä pelaajia. Pelaajaluettelossa voi olla korkeintaan 20 pelaajaa. Virallista pelaaja- tai harrastajalisenssiä joukkueen pelaajilla suositellaan mahdollisten tapaturmien varalle.

Kaikki ottelut ovat kestoltaan 3 x 15 min. Ottelujen kolme (3) viimeistä minuuttia on tehokasta peliaikaa. Muuten otteluaika on juokseva ja peliaika pysäytetään vain sellaisista viivytyksistä, jotka selvästi haittaavat ottelun normaalia ja tasapuolista kulkua.
Mikäli ottelu päättyy tasatulokseen jatkoaikaa EI pelata, vaan tulokseksi merkitään tasapeli. Ainoastaan välieräotteluissa sekä finaalissa normaalipeliajan jälkeen tasatilanteeseen päättynyt ottelu ratkaistaan suoraan rangaistuslaukauskilpailulla, kolme (3) pelaajaa/ joukkue.

Alku- ja jatkosarjassa joukkueiden paremmuus tasapisteissä ratkaistaan seuraavassa järjestyksessä:
-         keskinäisen ottelun lopputulos
-         maaliero
-         tehdyt maalit (kaikki)
-         päästetyt maalit (kaikki)
-         arpa

Muilta osin turnauksessa ja otteluissa noudatetaan SSBL:n virallisia kilpailu- ja pelisääntöjä.