Ordinarie Blue Fox vann över All Stars

I lördagens match mellan Blue Fox representationslag och Blue Fox All Stars blev det en komfortabel seger för representationslaget. Matchsiffrorna skrevs 14-7 efter periodsiffrorna 3-0, 4-3 och 7-4.

Jari Koskinen var poängbäst i All Stars med 3+0

Många hade inför matchen tippat att Erno Tyni skulle bli poängbäst i All Stars. Så blev inte fallet utan det var istället profilen Jari Koskinen som fick den äran med tre mål.

Första målet i matchen kom vid tiden 13.32 när ordinarie Blue Fox kunde ta ledningen med 1-0 genom Ronnie Ludén. Efter det trillade målen in i jämn takt och ställningen efter första perioden var 3-0 till ordinarie Blue Fox. I den andra perioden ökade Kim Nyström på till 4-0 på ett dragskott innan All Stars kunde reducera. Klockan hade tickat fram till 26.38 när All Stars äntligen öppnade sitt målkonto genom Jari Koskinen. Daniel Wargh slog en långpass till Koskinen som fick gott om tid på sig ensam med målvakten. Koskinen firade på kännspakt publikfriande manér. Efter det turades lagen om att göra mål och ställningen efter andra perioden var 7-3.

Blue Fox kunde utöka sin ledning med ett par mål i tredje perioden innan Patrik Högstedt kom åt att reducera till 9-4 för All Stars. Därefter gjorde ordinarie Blue Fox ett ryck och drog ifrån till 13-4. Vid tiden 57.16 tilldömdes All Stars en straff efter att Blue Fox medvetet lyft upp motståndarmålet. Andreas Haglund fick förtroendet att slå straffen och med lite hjälp av domaren Ronny Brännbacka kunde han reducera till 13-5. I slutminuten tog All Stars ut sin målvakt och plockade in spelare efter spelare. Andreas Haglund lyfte in bollen mot mål och Jari Koskinen fick äran att avsluta målskyttet vid tiden 59.59. Matchen slutade därmed 14-7 till ordinarie Blue Fox.