Tappio SPV:tä vastaan

Miehet hävisivät keskiviikkoillan harjoitusottelunsa Seinäjoella SPV:tä vastaan. Ottelu päättyi SPV:lle 8-3 (4-0, 2-2 ja 2-1). SPV ylsi viime kauden päätteeksi Salibandyliigassa pronssille.

SPV karkasi ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon Sami Kosken kahdella ja Henri Myllymäen yhdellä osumalla. Toista erää oli pelattu noin viisi minuuttia ja SPV kasvatti eron jo neljään maaliin 92-syntyneen Niko Mäkelän toimesta. Toisen erän viimeisellä minuutilla Johnny Ojala kavensi tilanteeksi 4-1 Jori Isomäen syötöstä. Heti seuraavassa vaihdossa 92-syntynyt Anton Kallvik antoi Blue Foxille hieman lisää toivoa kaventaen 4-2 Johnny Fredrikssonin syötöstä. SPV pystyi tämän jälkeen lisäämään johtoaan 6-2 puolustajien Miika Malkamäen ja Jyrki Holopaisen toimesta. Ajassa 51.23 Markus Backlund kavensi vielä tilanteeksi 6-3 Johnny Ojalan syötöstä, mutta ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla Sami Koski onnistui täydentämään illan hattutemppunsa ja Henri Myllymäki tekemään illan toisen maalinsa.