Även indianerna tog blårävarnas skalp

Tyvärr blev det ännu en förlust för Blue Fox herrarna i helgens andra toppmöte. Denna gång kom förlusten mot Indians från Esbo. Matchen slöt 6-2 till Indians efter periodsiffrorna 2-1, 2-0 och 2-1.

Andreas Byggningsbacka i bakgrunden öppnade sitt målkonto för Blue Fox i matchen mot Indians.

Vid 6.03 utdelades dagens första utvisning och den kom till Blue Fox. Det tog Indians bara 21 sekunder att utnyttja det numerära överläget. Målskytt var Juuso Tiihonen på pass av Antti Kuparinen. Vid 9.43 kom följande utvisning och denna gång var det Indians tur att sitta i syndabåset. 36 sekunder tog det för Blue Fox att utjämna till 1-1. Målskytt var Matias Österberg på pass av Johnny Ojala. Vid 13.11 kunde Jani Normal igen föra upp Indians till ledning. 2-1 till Indians efter den första perioden.

Vid 28.07 i den andra perioden kunde Juuso Tiihonen utöka Indians ledning till 3-1. Knappt två minuter innan periodvilan kunde Simo Sibakov föra upp Indians i en 4-1 ledning.

Vid 44.46 kunde Andreas Byggningsbacka reducera för Blue Fox på passning av Tuomas Puutio och lite hoppa tändes för Blue Fox. Vid 49.29 släckte Janne Kallioniemi lite av det hoppet genom att göra 5-2. Vid 52.08 avslutade Antti Vartiainen målskyttet för dagen och matchen slutade 6-2 till Indians. Spelarprisen i matchen gick till Simo Sibakov i Indians och Matias Österberg i Blue Fox.