Målkalas i Stjärnhallen

Blue Fox herrarna besegrade på lördag FBC Remix från Storkyro med siffrorna 10-3. ÖT beskrev tillställningen som ett riktigt målkalas.

Blue Fox herrarna fick fira tio gånger i matchen mot FBC Remix.
Foto: Anders Wingren

Periodsiffrorna skrevs 2-1, 4-1 respektive 4-1. Bästa poängplockare var Didrik Lillas och Anton Kallvik med 2+2 respektive 0+4. Efter matchen är det en nöjd coach Isomäki som konstaterar att hela laget gjorde en bra match. Han konstaterar att Blue Fox var steget före Remix i allt, men det som gjorde honom mest nöjd var att spelarna hade plockat fram den energi som saknades förra matchen. Nu spelade man hela 60 minuter med bra intensitet. Tränaren hade förutspått att Remix skulle vara vassa om de gavs möjlighet att spela i numerärt överläge, och mycket riktigt utnyttjade laget den enda utvisning som Blue Fox drog på sig. Men det tröstade föga eftersom Blue Fox innan det hade gjort mål med en man mindre på plan. Fin laginstas av hela laget!

Redan på fredag väntar nya utmaningar då herrarna möter Nibacos kl. 19.00 i Kampushallen i Karleby. Kom också du på plats och visa ditt stöd.