Team Thorengruppen bättre i det första mötet

Blue Fox besegrades av Team Thorengruppen i det första mötet på svensk mark. Matchen slutade 7-3. Målgörare för Blue Fox var Robin Holländer x 2 och Jonatan Tynkkynen.

Robin Holländer gjorde två mål i matchen mot Team Thorengruppen.

Det var en väldigt jämn match i första perioden säger Jori Isomäki när vi ringer upp. Vi hade flera riktigt bra kontringar. I andra perioden hade vi en sämre period där Thorengruppen gick från 2-1 till 4-1 och vi halkade efter. Vi skapar chanser, men motståndarna är lite skickligare än oss. Motståndarna var mera bollförande. Thorengruppen fick två numerära överlägen och gjorde mål i båda. Vi hade ett numerärt överläge och trots ett par bra chanser för Jonatan Tynkkynen så gjorde vi inte mål. Roope Mutka gjorde en kanonmatch i mål och var kanske vår bästa spelare. Robin Holländer gjorde också en mycket bra match. Vi använde oss av 17 utespelare, William Sundelin och Jakob Klingenberg vilade.