Iisakki Vallin lämnar Blue Fox

Iisakki Vallin som i höstas spelade några matcher med Blue Fox via farmavtalet med SPV har flyttat över till Nurmon Jymy för att spela i division 2 Österbotten.

Här är Iisakki Vallin i matchen mot Steelers från Tavastehus.
Foto: Glenn Hägg


Försvararen Vallin, född 1991, spelade i början av säsongen 5 matcher med Blue Fox i Divari utan statistikanmärkningar. Det förekommer ingen dramatik i att Vallin flyttar till Nurmon Jymy berättar Markus Åbb. – Vallin som är första årets senior är i den åldern att han behöver spela mycket matcher. Vi har för tillfället så pass bred trupp att Vallin har svårt att rymmas med i den spelande truppen. Då beslöt vi gemensamt att det är bättre för hans utveckling att flytta till division 2.

Vallin har redan tagit steget över till Nurmon Jymy som ligger på en sjätte plats i division 2 Österbotten. I söndags möttes Nurmon Jymy och ISB i en match som ISB vann med 13-11. Vallin gjorde trots matchresultatet en hyfsad debut i Jymy där han stod för tre mål från backplats. Vi önskar Iisakki Vallin lycka till i den fortsatta innebandykarriären och kanske vi en gång får se honom i Stjärnhallen igen!