Rami Isomäki gör comeback

Rami Isomäki hoppar in truppen i slutet av säsongen. Rami har tränat i några veckor med laget och nu när truppen är smal drar han på sig den blåa spelskjortan ännu en gång.

Rami Isomäki har tidigare spelat 8 säsonger för Blue Fox med poängen 32+32=64.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg


Vi behövde en förstäkrning säger Markus Åbb. Rami har tränat med oss i sex veckor och nu behöver vi bredda truppen. Vi får se var vi behöver honom mest, Rami kan ju spela både i försvaret och i anfallet.

Anton Kallvik är fast i det militära och är borta från lördagens match säger Markus Åbb. Jonathan Sjöblom har haft maginfluensa i veckan, men vi hoppas att han ska vara i skick till helgens matcher. Janne Karvonen har känt sig svag på senaste tid och kommer att vila från kvällens träning, men han är med i helgen. Jakob Klingenberg och Jarno Pahkakangas som fick stiga av i matchen mot Blackbirds är ännu osäkra, men deras spelskick borde klarna ikväll.

Rami kommer i första hand att vara med nu i slutskedet av säsongen, men det är klart att vi gärna skulle ha med honom även nästa säsong avslutar Åbb.

Rami Isomäki själv säger att han vill ställa upp för laget. Vi behöver vara 15 killar nu när det drar ihop. Det skulle vara tråkigt om det faller på det att vi inte har tillräckligt med manskap. Det har hela tiden känts bättre när jag har tränat med laget och det ska bli intressant att se hur jag hänger med i matchen mot SalBa på lördag. Vi kommer säkert att ha ett taggat SalBa emot oss på lördag, de spelar ju för sin överlevnad i Divari.

Om allt går bra nu under slutet av säsongen så kommer jag att spela nästa säsongen. Jag vill att det ska kännas rätt under matcherna som är kvar.

Rami Isomäki har gått igenom två svåra korsbandsskador. 30.11.2008 gick korsbandet i vänster knä av och 16.10.2010 gick korsbandet i höger knä av. Det har varit betydligt jobbigare rehabilitering med högra knäet säger Rami, men nu börjar jag känna mig spelsugen igen.

Vi önskar Rami lycka till och att han ska kunna hjälpa laget på bästa sätt!

Rami Isomäki spelarprofil