Förlust i andra matchen i Sverige

Det blev förlust för herrarna i dagens match mot Superligalaget Umeå City. Matchen slutade 9-3 efter perioderna 1-2, 4-0 och 4-1.

Anton Kallvik, Petteri Toivola och Sami Saari kämpar om bollen med Umeå-spelare.

Vi spelade riktigt bra i 25 minuter säger tränaren Markus Åbb efter det började Umeå passa bollen. Vi släppte in några för lätta mål. Vi bättrade på mot slutet och som helhet var det en bra träningsmatch.

Hur var tempot i dag?

Tempot var kanske inte så högt som i matchen mot Thorengruppen. Där böljade spelet fram och tillbaka från ena ändan av planen till andra. Idag var det mera kontrollerat spel. Däremot var Umeå City bättre på att flytta bollen. Umeå slår inte många dåliga passningar på en match och därtill försvarar de sig väldigt bra.

Vad tror du om morgondagens match mot Ersboda? Det borde vara det lättaste motståndet så här långt.

Jo, Ersboda spelar i division 1 i Sverige som är den tredje högsta serienivån, men vi har redan två matcher i benen och matchen spelas redan kl. 9.30 vilket kan vara till vår nackdel.